Om oss

Bygg och Miljö Mälardalen AB utför renoveringar och ombyggnationer. Vi har specialiserat oss på montage av solceller och har ett fantastiskt team av duktiga montörer.   Vi värnar om kontakten med kunden och vill lyssna på er för att ni ska få vara med och påverka resultatet.
Under åren har vi byggt upp ett gediget kontaktnät av hantverkare som vi av erfarenhet vet är duktiga och levererar enligt överenskommelse. Dessa känner vi att vi kan rekommendera vidare och samarbeta med för att få ert projekt färdigställt, oavsett hur omfattande det är.

Till oss vänder ni er om ni vill ha ett gediget arbete utfört. Vi anser att det är viktigt att hålla rent och snyggt efter oss under arbetets gång och lämnar därför inte ert hem utan att se till att ha städat efter oss.

Sedan starten har vi monterat och installerat många kompletta solcellsanläggningar och har även bra kontakt med kunniga och duktiga leverantörer av solceller med stor erfarenhet. Vi kan erbjuda kompletta lösningar för ert solcellsprojekt.